Gaston Vinbar

$$$ Gastropubar, Vinbarer
Stängt5:00 PM - 1:00 AM (Next day)

Adress & öppettider

Karta

Mälartorget 15

111 27 Stockholm

Gamla stan

Mon

 • 5:00 PM - 12:00 AM (Next day)

Tue

 • 5:00 PM - 12:00 AM (Next day)

Wed

 • 5:00 PM - 1:00 AM (Next day)

Thu

 • 5:00 PM - 1:00 AM (Next day)

Fri

 • 5:00 PM - 1:00 AM (Next day)

Stängt just nu

Sat

 • 5:00 PM - 1:00 AM (Next day)

Sun

 • 5:00 PM - 12:00 AM (Next day)

Amenities and More

Rekommenderade recensioner

Foto av Användarnamn
Användarnamn
Plats
0
0
 • 1 stjärnbetyg
  Not good
 • 2 stjärnbetyg
  Could’ve been better
 • 3 stjärnbetyg
  Okej
 • 4 stjärnbetyg
  Good
 • 5 stjärnbetyg
  Great
Påbörja din recension av Gaston Vinbar.

Overall rating

17 reviews

5 stars

4 stars

3 stars

2 stars

1 star

 • Foto av Agnes L.
  Agnes L.
  Stockholm
  2340
  1030
  8665
  2019-08-29

  Min stora sorg när min började jobba här för ett par år sedan var att jag inte hunnit skriva min hyllningsrecension och att jag nu inte kunde det då den hade blivit partisk. Spola fram ett par år och maken har inte jobbat här på över 1 år, nu är det äntligen dags.

  Hur underbar är inte Gaston egentligen?
  Synd att det har stängt med nuvarande ägare...

 • Foto av Daniel P.
  Daniel P.
  Stockholm
  4
  18
  6
  2014-08-17

  Skönaste vinbaren i Sthlm med många intressanta viner på glas i varierande prisklasser. Har en hel del bra naturviner men givetvis även mer klassiska viner från främst gamla världen och USA.

  Personalen är grymt sköna och kunniga vilket kan leda till att man ibland dricker lite väl dyra glas...

 • Foto av Paula D.
  Paula D.
  Stockholm
  1405
  1343
  7729
  2013-05-27

  En torsdagskväll på Gaston sitter vi omgivna av ett lite äldre, vinintresserat klientel som alla verkar trivas. Vissa har kommit hit efter en middag på The Flying Elk i porten bredvid, ett sällskap är någon i personalens familj och andra är bara här för vinet (och möjligtvis något från barmenyn som är densamma som på cocktailbaren The Corner Club på andra sidan kvarteret).

  Jag är helnöjd med vårt besök av flera anledningar
  - personalen är både kunnig och avslappnad
  - vid bordet där vi sitter står alla öppnade flaskor uppradade så att man kan få peka och smaka på det som ser intressant ut
  - jag är nöjd med mitt val av vin
  - stämningen är varm och inbjudande
  - inredningen får mig att tänka på Speceriet som i sin tur får mig att tänka på en jättesnygg italiensk vingård jag en gång besökt: vitbetsat trä, metall, glas i en stilren blandning.

  Jag trivs jag med!

  Foto från Gaston Vinbar - Stockholm, Sverige. Gaston vinbar
  Foto från Gaston Vinbar - Stockholm, Sverige. Vin på Gaston
  Foton från Gaston Vinbar - Stockholm, Sverige
 • Foto av Sara H.
  Sara H.
  Stockholm
  53
  486
  236
  2016-03-14

  Bra läge, snygg inredning och ett fantastiskt utbud av viner kan inte bli fel. Dock är det alltid som med allt annat, ens intryck av en vinbar är beroende på vilken sommelier man får hjälp av och det kan vara ett lotteri. Vi fick nog inte den perfekta matchen, vår sommelier var av det mer stränga slaget som varken slösade vänlighet eller något större intresse på vårt oss.

  Men som sagt, personkemin stämmer inte alltid. Det skall dock inte skugga Gastons Vinbar som är en riktigt bra vinbar!

 • Foto av Stefan E.
  Stefan E.
  Söder, Stockholm
  7
  10
  15
  2014-09-29
  Uppdaterad recension

  Detta ställe har haft Stockholms bästa hamburgare men inte längre. Var där idag igen efter ett litet sommaruppehåll, tyvärr blev det inget kärt återseende. Nytt bröd (betydligt sämre) nya pålägg (inte alls samma upplevelse). Verkligen tråkigt, efter att ha ätit minst en Iron Lady burgare i månaden sedan upptäckten var detta tråkigt.

  Till det som är bra med detta ställe, samma som förut, väldigt trevlig stämning och mysig lokal, det finns många och goda viner. Beställer du en började (fortfarande god, bara inte lika bra som förut) så rekommenderar jag verkligen deras tryffelmajonäs till dina pommes, den är riktigt god.

  2014-05-31Föregående recension
 • Foto av Anna P.
  Anna P.
  Stockholm
  60
  213
  590
  2014-03-04

  Mysig lokal,  och personlig service. Uppskattade verkligen att personalen tog sig tid att lyssna på vad vi ville ha och sedan gav sitt förslag. Vinet som rekomenderades var mkt bra och uppskattade att man kunde ta halvglas. Jag har nu ätit här ett flertal gånger och maten är alltid grym! Fish and chips är den bästa jag ätit pilgrimsmusslor med tryffel bra balanserad och smakrik (om än lite liten portion) och om man vill ha småplock så är chips med tryffeldipp och den bakade ostchillin riktigt bra. För att komplementera vinutbudet så finns en gedigen öllista från the flying elk. Efter 4 besök måste ändå betyget höjas till 5 stjärnor.

 • Foto av Carl M.
  Carl M.
  Stockholm
  9
  197
  2014-03-01

  Gemytligt ställe med både ambitiöst öl- och vinutbud och tillgång till Flying Elks kök. Servicen är lite sådär inövat avslappnad, man sitter ganska tätt på sällskapet bredvid, och någon särdeles billig historia är det inte, men totalintrycket ger ändå en fyra.

 • Foto av Daida M.
  Daida M.
  Stockholm
  16
  29
  2014-03-15

  Bästa Vinbar i Stockholm utan tvekan. Personalen är personligen och avslappnad, super proffsiga och passionerade! Intellektuell stämning för de vinintresserade. Perfekt ställe att beställa en flaska vin för att testa blint! Gaston delar köket med flying Elk som har för tillfället en super burger som heter Iron Lady. Obs! Från den nya världen har de bara Amerikanska viner.

1 annan recension som ej rekommenderas för tillfället

Samlingar som inkluderar Gaston Vinbar

Folk tittade även på