Pop-up-restaurangen Dill

Vad/varför:

Stjärnkocken Michael Wignall jobbar vanligtvis på tvåstjärniga The Latymer i Surrey. Från och med den 13 september befinner han sig emellertid i Stockholm där han under fyra veckors tid driver pop-up-restaurangen Dill. Restaurangen kommer att ligga på Katarinavägen 19 på Södermalm och den tar emot bordsbokningar från och med den 4 september via dillsthlm.se

Menyn på Dill kommer att fokusera på molekylär gastronomi, men till ett rimligt pris.

Dill håller öppet från den 13 september till och med den 4 oktober.

    • 1405 vänner
    • 1343 recensioner
    • 166 vänner
    • 47 recensioner

    Det här vill jag gå på! Men jag har en fråga, vad är skillnaden på molekylär gastrologi och gastronomi? Hur som så älskar jag koncepetet att använda sig av kemiska processer för att tillaga maten. Matlagning (och som allt annat) är ju kemi ;)

    • 1405 vänner
    • 1343 recensioner

    Hej Karol,

    Åh, vad synd att jag ser det här först nu! Den här ligger bara uppe som ett event att känna till tyvärr, så jag har inte hållt koll på sidan. Helt klart en restaurang för dig ju!

    Borden släpptes 4 sept och bäst är att höra av sig till DILL enligt ovan och se om det går att boka något medan den fortfarande är kvar.

    • 1405 vänner
    • 1343 recensioner

    Förövrigt är jag övertygad att det ska stå gastronomi! Har fått infon från Nöjesguiden men ändrar :)

Skicka
4 svar
Se alla

Ingen har svarat än.

  • 1405
  • 1343