Impact

  Review reactions

  Hjälpsamt

  1.1k

  Tack

  0

  Love this

  562

  Oh no

  0

  Statistik

  Review updates

  22

  First reviews

  550

  Följare

  15

  Komplimanger

  Great photo 71
  En enkel notis 69
  Good writer 66
  You’re cool 55
  Tack 42
  Hot stuff 39
  You’re funny 28
  Cute pic 13
  Like your profile 7
  Write more 3
  Great lists 3
  Loading...

  More about me

  Recensioner

  • 13 juli 2023

   Minns att jag åt take away pizzor och sallader här hyfsat regelbundet när jag flyttade till Kungsängen för ca 30 (!) år sen. Då var det en rätt sunkig kvarterspizzeria, inga höjdarpizzor men bra sallader.

   Säkerligen ny ägare nu. Och uppfräschad inredning. Dessutom finns det veganpizzor! Provade första gången för ett år sen. Okej, men drunknade i veganosten så inte riktigt min grej. Åt igen häromdagen, sa nogsamt till att det skulle vara lite ost (växtbaserad ost smälter väldigt annorlunda och mer, innehåller ofta/st kokosolja) och den var verkligen toppengod, med tunn frasig botten 4/5.

   Banan, färska champinjoner och curry, tomatsås och lite veganost = den perfekta pizzan.

   Helt okej att sitta på plats och äta, men bor man närmare/har bil funkar det så klart bra att ta med sig. Hemkörning finns också, har ingen koll på vad det kostar extra dock.

   Vegan pizzas with fresh mushrooms, banana, curry and less vegan cheese, lovely! July 2023
   Helpful 1
   Thanks 0
   Love this 0
   Oh no 0
  • 3 juli 2023
   Uppdaterad recension
   59 check-ins

   Uppdaterad recension juli 2023: under pandemin blev det både regelbundet handlande och paketinlämning/hämtning på Kungsängens ICA. Och jag tycker de spottat upp sig genom åren, en hel del otippade veganska kyl och frysvaror samt snacks. Kryddor, såser, oljor, godis och vegan-glass. ICAs egen hallonsylt är överlägset bäst och den finns så klart här också.

   Trots de generella prisökningarna senaste 1-2 åren tycker jag de har ett hyfsat prisläge, och gurkan är ofta billigare här. Fräsch grönsaksavdelning!

   Trevlig personal och har något blivit fel, som att defärska hallonen var mögliga när jag kom hem eller att jag glömde 10 kattmatsaskar på varubandet och undrade vart de tagit vägen när jag packade upp, så fixas det smidigt.

   Postavdelningen har också blivit mycket effektivare.

   Exteriör, april 2021.
   Helpful 0
   Thanks 0
   Love this 0
   Oh no 0
   15 feb. 2013Föregående recension
  • Caféer

   Järfälla, AB

   12 dec. 2022
   48 check-ins
   Förste recensent

   Ett bra Espresso House beläget i Jakobsbergs Centrum. Trevlig, tålmodig personal, ordinärt EH sortiment, hyfsat veganskt utbud av det som finns på menyn. Populärt ställe som ofta är fullsatt oavsett tid på dagen. Mycket senior-gäster. Bäst platser är definitivt de 2 soffgrupperna framme vid entrén/fönstren, dock gör ju just entrédörren att det kan bli dragit där vintertid.

   Vegan bagel, vegan äppel-croissant, vegan pumpkin latte, sojalatte och hasselnötsbulle (vegetarisk), september 2021
   Apple croissant, vegan, Sept 2021
   Helpful 0
   Thanks 0
   Love this 1
   Oh no 0
  • 15 sep. 2022
   Förste recensent

   Jag minns när Babas enbart fanns i en liten lokal i Stockholms södra förorter, när alltid långa köer gjorde det svårt för oss med lång väg dit att tajma besöket. Jag minns hur sugen jag var på att testa den omtalade vegoburgaren. Så blev det aldrig.

   Även om jag numera sällan äter (vegan)burgare eller annan snabbmat pga det oftast är så flottigt och snabba kolhydrater otillfredsställande, så blev jag så nyfiken på att ändå testa Babas vegan-burgare när de numera öppnat i Jakobsberg.

   Förutom de fantastiska sötpotatispommesen (spröda, krispiga, perfekt friterade och generös portion för 35kr) var besöket en besvikelse.

   Vegan-burgaren på Impossible Foods växtbaserade burgare (ärtprotein) var ingen höjdare. Pommes fritesen hade en märklig konsistens av halvfriterat och segt. Det var inte en upplevelse värd 145kr.

   Grafittin på väggarna var av märklig sort, först trodde jag att det var en kvinnofigur som putade med stor byst. Sen en magerlagd man med ölmage. Till slut förstod jag att det var en gänglig kille som höll fram en burgare. Olyckligt val av färg på burgarbrödet...

   Restaurangen saknar helt sopsortering så allt som kan och borde/ska slängs istället i samma soppåsar.

   Hela tiden pumpades högljudd hiphop i högtalarna.

   Den hyfsat stora lokalen ekade helt tom förutom oss två vid besöket. Kanske var vi där efter lunchrusningen, kanske prioriterar folk inte att äta ute numera, kanske föredrar de andra matställen i närheten.

   All and all, en redigt deppig upplevelse faktiskt. Ovärt.

   Helpful 0
   Thanks 0
   Love this 0
   Oh no 0
  • Caféer, Kaffe & te

   Kungsholmen, Stockholm

   3 mars 2022

   Ett Espresso House som ligger öppet i Västermalmsgallerian på tunnelbaneplan. Ingen tillgång till gratis toalett. Samma utbud som vilket EH som helst. Men det som tyvärr utmärker just detta café är den oftast nonchalanta personalen (åtminstone 2020-2022). Som hellre pratar med varandra än servar gäster, och ja, vänliga ord och trevligt bemötande är det minst sagt ont om. Väldigt okaraktäristiskt för EH-personal och det är väl därför det blir så tydligt. Bättre kan ni!

   Helpful 0
   Thanks 0
   Love this 0
   Oh no 0